Tagok

Masahiro
(Alapító Tag, MC, Beat Producer)


Már gyerekkoromban is nagy szerepet kapott a zene az életemben, azonban rengeteg stíluson átrágva magam megtaláltam a nekem leginkább tetszőt, ami nem más, mint az underground, tartalmas hiphop és rap zene. 2007 óta gyártok saját magam is trekkeket ebben a stílusban. Az első megjelenő EP után tagja lettem egy frissen alakult szolnoki csapatnak, az F-Room Records-nak, ahol ki is adtam még pár kisebb-nagyobb EP-t és LP-t, azonban a Salgótarjánba költözésem után már nem igazán tudtam tartani a kapcsolatot a srácokkal és kiléptem a bandából. Ez után szóló karrierembe vágtam bele, ahol további LP-ket és EP-ket készítettem, már egy fokkal igényesebben. Saját alapokat kezdtem készíteni és közreműködőket kerestem, akik közt megtaláltam HD-t (akkoriban még D-Pain néven), aki mai napig nagy barátom és nem rég jelent meg az "Eufórikus Placc" címet kapó, közös EP-nk, ami 12 számot tartalmazott. Ez után jött az ötlet, hogy létrehozzuk az Apartment Records-t, ami vele és DLM-el alapítottunk meg. Manapság olyan előadók inspirálnak, mint Day, Tkyd, Sub Bass Monster, Antal, Steve, Siska Finuccsi, az AKPH, a Káva és a Killakikitt, és igyekszem a legtöbbet kihozni magamból, mint zenei, mint szövegírói téren.

Facebook

HD
(Alapító Tag, MC, Beat Producer)


Hegedűs Dánielnek hívnak, Karancslapujtőn élek és 17 éves vagyok. Ki lehet találni, hogy az előadónevem a monogramom (és a High Definition-t is jelenti vagyis "kiváló minőségű"). A "KL" azaz Karancslapujtő, ahogy én rövidítem, rendszeresen helyet kap a szövegeimben, mivel imádom ezt a helyet.
A múltamból nem tudnék regényt írni, de ami történt nagyjából ennyi:
Kb. 2 éve hallgatok magyar cuccokat, mint pl Bloose Broavaz, Killakikitt, Káva, AKPH vagy NKS. 
Szövegírással 4 éve foglalkozok, az alapokon másfél éve dolgozok.
Volt botrányom is, egy bizonyos oldalon, ahol a negatív reklám egy új szintre lépett, és volt, hogy Salgótarjánban az egyik szórakozóhely zenegépében volt egy-két számom. Egyszer fent, egyszer lent. 
Természetesen közreműködéseket is összehoztunk a haverokkal, de újabban Masahiro-val gyártjuk a cuccot: a nemrég megjelent "Eufórikus placc" c. EP is egy közös munka végeredménye.
Újabb és újabb minőségi előadókkal fogunk kollaborálni, szarba nem nyúlunk! Tervezünk közös albumokat és személy szerint én is szólót.

Facebook


DLM

(Alapító Tag, MC, Szövegíró)


1999-ben ismerkedtem meg a rap zenével, egy ismerősöm,aki egy egri hip-hop csapat tagja volt, hozott pár másolt kazettát, ami tömve volt hazai rappel,főleg olyanokkal,akik mára teljesen el vannak tűnve.Szóval azóta hallgatok rappet,leginkább régi undergroundot. 2005-ben írtam meg az első szövegem,azóta veszem fel a zenéim,persze azok nagyon kezdetlegesek voltak szövegileg és minőségileg egyaránt.Pár verses oldalon megjelentek a szövegeim és a 2009-es poét évkönyvben kiadták az egyik versem.

2010-2012-ig a FlyNorth nevű csapat tagja voltam.Akkoriban Déé néven tevékenykedtem. Kb 5 éve adtam nagyobb teret a zenéimnek,akkor mutattam meg több embernek,nem csak a baráti körömnek és elég pozitív visszajelzéseket kaptam. Nem célom a világmegváltás ,a sztárság, csak szeretem a zenét.Nem a hírnév, az ismertség vonz, csak szimplán át akarom adni azoknak az embereknek a gondolataim,akik hasonló gondokkal küzdenek,mint én,hasonló a világnézetük.Mindennapi dolgokról írok,amiket megélek,illetve arról,ahogyan szeretném, hogy működjön a világ.Nem rajongókat akarok, elég, ha megértik a zenéimet, átérzik és nem azért hallgatnak rappet, mert most ez a divat, hanem azért, mert valamit tudok nekik adni,a bennük rejlő kimondatlan szavakat, elnyomott érzéseket, gondolatokat felismerjék a szövegeimben. Nem különbözök más emberektől, vannak hallgatók és vannak előadók, akik kölcsönösen adnak egymásnak kézzel nem fogható dolgokat.....Én ezt így gondolom. Jelenleg készül a szolo albumom és mellette az Apartment Records zászlaja alatt is tevékenykedek.

Sok előadó hatással van rám,ismert és ismeretlen egyaránt : AkkezdetPhiai, Az Idő Urai, Tkyd, Phora, Vida Killz, Poetic Death, Evidence,Különvélemény,Thoma,Minimal Project,NKS,Bankos,Norba,Fattyúk,Pluside, stb...Facebook